League of Legends Siyah Ekran - Çözünürlük Sorunu Kesin Çözüm [GÜNCEL]




League of Legends oyununda çok karşılaşılan sorunlarda birisi olan siyah ekran ve çözünürlük sorununa bu yazımızda çözüm bulacağız. Sorununuzun çözülme garantisi yoktur ancak denemekten size zarar gelmez.

Deneyen kişilerin %90'ı sorunun düzeldiğini söylüyor. Eğer dosyayı indirdikten sonra ne yapabileceğinizi bilmiyorsanız aşağıdaki videoyu izleyebilirsiniz.

face="inherit">Videoyu izlemek için buraya tıklayın...

Dosyayı indirmek için Buraya tıklayın..

Dosyaya tıkladıktan sonra açılan sayfada reklamı geç butonuna basın yeni sekmelerde reklam açacaktır onları kapatıp tekrar reklam geç'e basın ve indirme sayfasına ulaşınca tüm diğer reklam sekmelerini kapatıp indirebilirsiniz. Umarım işinize yaramıştr. Herkese iyi oyunlar...

Eğer bu linke videodan geliyorsanız lütfen videoya yorum yapmayı ve beğenmeyi unutmayınız...

Bu yazımız şimdi göreceğiniz etiketlerdeki sorunları çözmek için yazılmıştır. Etiketler : league of legends siyah ekran 2020, league of legends siyah ekran hatası, league of legends siyah ekran çözünürlük sorunu, league of legends siyah ekran çözümü, league of legends ekran siyah oluyor,league of legends client siyah ekran, league of legends istemci siyah ekran, league of legends siyah ekran sorunu, league of legends açılmıyor siyah ekran, league of legends açılırken siyah ekran,league of legends oyuna girince siyah ekran,league of legends oyuna girerken siyah ekranda kalıyor,league of legends yükleme ekranı siyah. Eğer bunlardan birinin eksik olduğunu düşünüyorsanız bizimle iletişime geçebilirsiniz. 

İletişim adreslerimiz :

Instagram: @mutlakblog

E-posta : mutlakblog@gmail.com




Okumanız İçin Önerdiğimiz Yazımız

Oturduğunuz Yerden Ek Gelir Elde Edin !