Link Kısalt Para Kazan [Kazanmayan Kalmayacak!] (Günlük 15-20TL Kazan)

Mutlak Blog olarak bu yazımızda sizlere internet üzerinden sadece link kısaltarak ve bu linklere insanları tıklamaya teşvik ederek para kazanmayı tüm detaylarıyla anlatacağım. Yazımızın sizin için deneyim oluşturması için sonuna kadar okumanız yeterli olacaktır.

İlk olarak daha önceden internetten para kazanma hakkında bilgisi olmayanlar için sizlere ufak olarak bir tanım geçeyim. İlk olarak bir link buluyorsunuz. Bu linki paylaşacağımız yerlere göre veya  gündemde olan bir olaya göre bulmamız daha mantıklı.

Örneğin ,  orijinali ücretli olan bir program veya yazılımı siz ücretsiz buldunuz ve crack ile indirdiniz . Bu program sizin işinize yaradığı gibi diğer kişilerin de işine yarayacaktır. Bu yüzden bu programı indirdiğimiz sitenin adresini kopyalıp kullandığımız link kısaltma sitesinin kısaltma bölümüne giriyoruz ve linkimiz artık daha kısa ve reklamlı oluyor.

Artık bu linke tıklayan kişiler içeriğe ulaşmadan önce onların önüne bir reklam çıkacak ve bu reklamı geçtikten sonra içeriğe ulaşacaklar. Bu reklamlar hem size hem de kullandığınız reklam servisine para kazandırıyor. Sistem aslında çok basit içerik bul, link kısalt, tıklat, para kazan….

Peki bu link kısaltma sitelerinden hangilerini kullanacağız? Sizlere birkaç öneri verebilirim ancak karar tamamen size ait. Hatta 2-3 siteyi aynı anda kullanabilirsiniz ancak bazı reklam servisleri bunu fark edip sizi sistemden engelleyebilir ve para kazanamayabilirsiniz.Bu yüzden size en uygun gelen ve ödeme yöntemleri size uygun olan reklam servisini kullanmanızı tavsiye ederim. Bu arada aşağıda belirttiğim sitelerin haricinde çok fazla link kısaltma sitesi var ancak ben bu işi yaptığımdan beri bunlar aynı düzen devam ediyor ve bu işte kalıcı gibiler. Diğer siteler bazen ödeme aksatıyor veya kazancınız içerde kalma ihtimali oluyor. Ancak bu 2 sitenin hem kullanıcısı daha çok hem de bu işin öncülerindenler.

1)Trlink (Hala kullanıyorum ve ödemeler yapılıyor.)

Bu link servisi  Türkiye’de en çok kullanılan reklam servisleri arasında ve bana göre en güvenilir olanı. Bu siteden ben yaklaşık 300-500TL para kazandım ve ödeme yöntemleri aşağıdaki gibidir.

-1000 tıklama başına 15-20TL arası fiyat veriyorlar. Eğer trafiğiniz çok yoğun ve kaliteliyse destek hattı ile irtibata geçerseniz sizlere özel kazancı yükseltebiliyorlar.

Trlink’e hemen kayıt olup kazanmaya başlamak için BURAYA tıklayın.

2) Pubiza ( hala kullanıyorum ve ödemeler yapılıyor.

Bu link servisi eski adıyla Link.tl Türkiye'de en çok kullanılan link servisidir. Ödeme yöntemleri arasında ininal ve banka olmadığı için çok tercih etmesem de bu siteden yaklaşık 250-300TL kazandım ve ödemeler yapıldı. Herhangi bir ödeme sorunu çıkarmıyorlar.

Ödeme yöntemleri : Papara - Paypal  

Pubiza ile hemen para kazanmaya başlamak için BURAYA tıklayınız.

-------------- LİNK TIKLATMA TAKTİKLERİ --------------

1- Facebook, Instagram, Twitter gibi sosyal medya platformlarında yetişkin içerikleri kısaltarak paylaşabilirsiniz.

2- Program veya oyun sitesi kurup indirme yapılacağı kısımda kendi  linkinize yönlendirip para kazanabilirsiniz.

3- Karşılıklı link tıklama gruplarına katılın ve herkes gibi siz de hem kendi linkinizi hem de başka kişilerin linklerine tıklayın ve böylece dayanışma içinde para kazanın.

Eğer gerçekten bu yazıyı okuduğunuz halde kafanızda soru işareti kalıyorsa bana e-posta atabilirsiniz. Sizlere yardımcı olabilirim. 

Kazanacağınız paralar tamamen sizlere bağlı yani günlük 500TL veya 0.05 TL kazabilirsiniz. Bu işin güzel tarafı da o. Siz ne kadar iyiyseniz o kadar çok para kazanırsınız bunun bir sınırı yok. Ancak genel olarak çok iyi bir trafiği olmayan kişiler günlük 15-20tl kazanıyor.

Bu yazımızdaki etiketler : link kısalt para kazan ininal,link kısalt para kazan ekşi,link kısalt para kazan nasıl yapılır,link kısalt para kazan hilesi,link kısalt para kazan nedir,link kısalt para kazan bot,link kısaltma para kazanma,link kısaltma para kazan,link kısalt para kazan 2019,link kısalt para kazan siteleri,link kısalt para kazanma,link kısalt para kazan 2020,link kısaltma para kazan bit.ly,tr link kısalt para kazan,link tl kısalt para kazan,trlink - link kısalt para kazan - shorten link earn money,google link kısaltma para kazanma,url kısalt para kazan,instagram link kısalt para kazan,link kısaltma ile para kazanma,link kısaltma ile para kazanma taktikleri,tr link link kısalt para kazan,trlink link kısalt para kazan,link kısaltma siteleri para kazanma,link kısaltma sitesi para kazanma,link kısaltma para kazanma taktikleri,twitter link kısaltma para kazanma. Eğer eksik bir şey olduğunu düşüyorsanız bizimle iletişim kurabilirsiniz.

İletişim adreslerimiz :

Instagram: @mutlakblog

E-posta : mutlakblog@gmail.com




Yorum Gönder

0 Yorumlar

Okumanız İçin Önerdiğimiz Yazımız

Oturduğunuz Yerden Ek Gelir Elde Edin !