İnternet Siparişlerinizde Kar Edin - Aradığınız Ürünü En Ucuza Bulun!


Günümüzde alışveriş artık sadece bakkallarda-avmlerde-marketlerde yapılmıyor. İnternet üzerinde milyonlarca mağaza ve binlerce web site üzerinden günde yüzbinlerce sipariş veriliyor. Belki siz de bunlardan birisiniz veya olmaya adaysanız. Bu yazımızda sizlere sipariş verirken en ucuz fiyatlı ürünü kısa bir yolla bulmayı göstereceğim. Bu yazıyı okuduktan sonra  300tl tutan siparişiniz 250-270tl aralığında olabilir. Böylece 30-50tl arası kar edip ihtiyacınız olan bir ürünü daha alabilirsiniz.

Öncelikle alacağınız ürün belliyse fiyatını öğrenmek için ürünün adını detaylı bir şekilde Google'ye aratırsınız ve çıkan sonuçları tek tek incelersiniz ve uygununu ararsınız. Ancak bunu sizin manuel olarak yapmanıza ve zamanınızı boşa harcamanıza gerek yok. İnternet üzerinde bu işlemi sizin yerinize gerçekleştirecek siteler var.

Örneğin, Cimri.com bu sitelerden birisi. Bu sitede Trendyol - Bim - A101- Gittigidiyor - Hepsiburada - N11.com - Amazon - Migros gibi onlarca alışveriş sitelerindeki fiyatları analiz eder sizin karşınıza en uygun fiyatlı ürünü çıkarır. Bunun yanında diğer sitelerdeki fiyatları da sizlere gösterir ve kıyas yapmanızı sağlar.

Bu sitenin bir diğer özelliği ise Güncel Broşürler (Marketlerde dağıtılan ve yayınlanan ürün fiyatları dergisi) ve İndirim Kataloglarını sizlerle paylaşır. Site üzerinden Metro-Bim-A101-Şok-Gratis-Migros.. gibi birçok marketin güncel kataloglarını inceleyebilirsiniz. Ayrıca site 12 yıldır hizmet veriyor ve vermeye de devam ediyor.



Yukarıda gördüğünüz gibi siteye girdikten sonra sağ tarafta bulunan kısımda sizlerin belki de uzun saatler harcayıp en az 5-10 site tarayıp bulacağınız indirimler-kataloglar-kampanyalar-indirim kuponları vs. kolay bir şekilde sizlere sunuluyor.

Hemen sizlerle bir ürün üzerinden ne kadar kar elde edebiliriz onu gösterelim. Bu kulaklığı satın alacağız diyelim. Ürünün markasını ve modelini girdim arattım. Daha sonra çıkan sayfada kulaklığı seçtim ve böyle bir ekran çıktı. En ucuz fiyat 167.91Tl olarak görüküyor. 

Şimdi diğer fiyatlara göz atalım:




Evet sizlerin de gördüğü gibi ürünü eğer trendyol.com üzerinden hiç araştırmadan alsaydım yaklaşık 200tl fazladan ödeme yapmak zorunda kalacaktım.

Bu sitenin bir diğer özelliği ürünün fiyat grafiğini tüm sitelerde anlık kaydedip sizlere 30-60-90 günlük fiyat grafiği sunabilir olması. Görsel:


Ayrıca alacağınız ürünün tüm özelliklerini de detaylı bir şekilde sizlere gösteriyor 
Görsel:


Bu siteyi kullanıp kullanmamak tamamen size kalmış. İsterseniz fiyatları buradan kıyaslayıp gidip ürünü siteden kendiniz alabilirsiniz. Zaten bu site de satış ortaklığı üzerine çalışıyor. Yani n11.com'dan alışveriş yaparsanız bu sitedeki fiyat aracılığı ile site n11.com şirketinden komisyon alıyor. Sizden hiçbir kesinti olmuyor. Bu yazımızda anlatacaklarım bu kadardı. Yazımızı sizin gibi internetten sipariş veren kişilerle paylaşıp onların da kar etmesini sağlayabilirsiniz.

Eğer bu yazımız hakkında soru-dilek-şikayetiniz olursa bize ulabilirsiniz.

İletişim : mutlakblog@gmail.com - Instagram : @mutlakblog

etiketler:

Bu yazımızın içerikleri bunlardan ibarettir : n11.com, gittigidiyor, hepsiburada, mutlakblog, mutlak blog, internetten sipariş ver, en ucuz fiyat, internetten sipariş ver, metro, a101 katalog, bim katalog, şok katalog, metro katalog, tüm marketler katalog, sipariş, alışveriş, online sipariş, amazon ,internetten sipariş verme,internetten sipariş ettiğim ürün yanlış geldi,internetten sipariş vermek güvenli mi,internetten sipariş kapıda ödeme,internetten sipariş verdi salatalık çıktı,internetten sipariş iptali,internetten sipariş ettiğim ürün gelmedi,internetten sipariş corona,internetten sipariş vermek,internetten sipariş alan marketler,internetten sipariş alma programı,internetten sipariş alma,
daha fazlası için blog sayfamızı takipte kalın ve en yeni-güncel içeriklerden ilk siz haberdar olun.








Yorum Gönder

0 Yorumlar

Okumanız İçin Önerdiğimiz Yazımız

Oturduğunuz Yerden Ek Gelir Elde Edin !