Üniversite Öğrencileri İçin Evde Ek Kazanç !



Üniversite
öğrencileri genellikle üniversitede okurken ek gelir kaynağına ihtiyaç duyuyor. Bu ihtiyacı gidermek için ise okuldan sonra kampüs çevresindeki işletmeleri tercih ediyor. Part time çalışma ile az da olsa ihtiyaçlarını karşılıyor. Ancak dünyanın gündeminde olduğu gibi Türkiye'yi de derinden etkileyen virüs yüzünden üniversiteler uzaktan eğitim modeli uyguluyor ve öğrenciler üniversiteye gidemedikleri için kampüs çevresi işletmelerde eleman talebi oluşmuyor.

Bu yazımızda ise öğrenciler için evde oturdukları yerde ek gelir elde edebilecekleri bir sistemden bahsedeceğiz

Nasıl ek-gelir elde edeceğiz?

Sizde bu aşamalardan geçtiğiniz için bileceksiniz ki birçok sınava hazırlık öğrencisi soru çözdürmek için eğitmen arıyor ve bu uzaktan eğitim anlayışının olduğu günlerde özellikle buna talep arttı. Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri tarafından piyasaya sürülen bu uygulama sayesinde sınava hazırlanan öğrenciler sorularını uygulamaya yüklüyor ve üniversite öğrencileri veya öğretmenler bu soruları çözerek para kazanıyor. 

Uygulamanın adı  : Kunduz Eğitmen (Google Play ve App Store'de mevcuttur.)

Bu yöntemle ne kadar para kazanabiliriz?

Bu yöntemle kazanabileceğiniz para miktarını tamamen siz belirlersiniz. Çözdüğünüz soru başına 0.50 TL para kazanırsınız. Günlük 30 soru çözdüğünüzü varsayalım. 

30 x 0.5 TL =  15 TL

15 x 30 =  450 TL 

Günlük 30 soru çözerek günde 15 tl gelir elde edersiniz ve 30 gün boyunca çözünce bir ayda 450TL para kazanmış olursunuz. Çözeceğiniz soru branşını siz sisteme üyelik oluştururken seçiyorsunuz.

         

Hangi derslerden soru çözmem gerekiyor?

Sisteme eğitmen olarak kayıt olurken sizden 3 tane branş (ders) seçmeniz istenir. En iyi olduğunuz dersleri seçmeniz sizin için daha iyi olacaktır çünkü sorular size kolay gelecektir ve daha hızlı çözeceksiniz. Böylece günde 100-200 soru çözebilirsiniz. Sizin için bu yol bir ek gelir olmaktan çıkar ve işiniz bile olabilir.

Sisteme nasıl kayıt olunur?

Üye olacağımız uygulamanın adı Kunduz Eğitmen. Üye olmak için BURAYA tıklayınız ve uygulamayı mobil cihazınıza indirin ve daha sonra eğitmen başvuru formunu doldurmanız gerekiyor. Daha sonra bu formu inceleyip 1-2 hafta içinde sizlere sms ve e-posta gönderiliyor. Bu e-postada bir form daha gönderiliyor. Bu formda dersleri tekrar seçiyorsunuz ve bu seçtiğiniz her ders için örnek 3 soru gönderiliyor. Bu örnek soruları da çözüp çözümünü forma kaydettikten sonra 1-2 gün içinde sizi eğitmen olarak işe alıyorlar.

Nasıl daha hızlı onay alırım?

Daha hızlı onay almak için çok tercih edilen dersleri seçmeniz gerekir. Genellikle Matematik ve Geometri branşında daha çok soru oluyor. Bu dersleri tercih etmeniz sizin için daha kısa bir onay süreci geçirmenizi sağlar. Ayrıca sisteme başvuru yaparken sizden ÖSYM sonuç bilgilerinizi de istiyorlar. Eğer puanınız yüksekse size daha öncelik tanıyorlar ve hemen onaylıyorlar.


Kazancımı nasıl arttırırım?

Kazancınızı arttırmak için çözdüğünüz soruları detaylı ve öğrencinin anlayacağı biçimde anlatmanız gerekiyor. Öğrenciler çözümünüze baktıktan sonra sizin çözümünüzü beğenirse 0.50 TL hesabınıza yansıyor ve beğeni oranınız yükseliyor. Beğeni oranınız da arttıkça sistem size daha fazla soru gönderiyor. Eğer öğrenci sizin çözümünüzden anlamazsa ve ek soru sorarsa beğeni ortalamanız düşer ve sistemden daha az soru çözersiniz.

Çözemediğimiz sorular ne olacak?

Soruyu çözmek için sistemden aldınız ve çözemeyeceğinizi anladığınızı varsayalım. O zaman soruyu reddetme hakkınız bulunuyor. Bu soruyu reddetip başka soruları çözmeye devam edebilirsiniz. Ancak her ay 200 soru reddetme hakkınız var. Bu reddetme hakkı sayınız ise 200 sorudan fazla soru çözdüğünüzde artıyor. Örneğin bu ay 250 soru çözdünüz. Normalde reddetme hakkınız 200 ancak 250 soru çözdüğünüz için 50 tane daha reddetme hakkınız oluyor ve toplam 250 soru reddebiliyorsunuz. 

Sorular zor mu kolay mı?

Sorular genellikle çok zor olmuyor ancak ortaokul sorularını çözmek sizin için çok basit olacaktır ve zamanınızı çok almayacaktır. Bu yüzden ortaokul matematik dersini seçmenizi öneririz.

Sisteme soru nasıl yüklenir?

Eğer sınava hazırlanıyorsanız ve çözemediğiniz sorular varsa BURAYA tıklayarak Kunduz hakkında yazdığımız yazıya ulaşabilirsiniz. Soru yüklemek ve çözdürmek için ise belli bir ücret ödemeniz gerekiyor. Ayrıca yazımızda 20 TL Kunduz indirim kodu da sizi bekliyor. İndirimden yararlanmayı unutmayınız.

Kunduz'da ödemeler nasıl yapılıyor?

Ödemeler ayda bir yatırılıyor. 50 TL barajına geldikten sonra IBAN bilgileri girebiliyorsunuz. İsterseniz başkasının hesabına da parayı yatırabiliyorsunuz. Ancak Hesap sahibinin adını ve soyadını doğru girmeye dikkat ediniz.

Eğer soru çözerek değil de başka yollardan ek-gelir elde etmek istiyorsanız BURAYA tıklayarak diğer yazılarımıza göz atabilirsiniz.

NOT:

Bu yazımız hakkında istek, soru , şikayet ve önerileriniz varsa yorum atmayı veya siteminizin iletişim kısmından bize iletmeyi unutmayınız.


Yorum Gönder

0 Yorumlar

Okumanız İçin Önerdiğimiz Yazımız

Oturduğunuz Yerden Ek Gelir Elde Edin !