Galatasaray - Fenerbahçe Maçı Muhtemel 11'ler, İddaa Oranları Belli Oldu!

 


Süper Lig'in 3. haftasında karşı karşıya gelecek olan ezeli rakipler bugün saat 19.00'da kozlarını paylaşacak. Tüm Türkiye'de gözler dev derbide olacak. Tüm futbol severlerin heyecanla beklediği derbi için sayılı saatler kaldı. Maça saatler kalırken taraftarların ve futbol yorumcularının en merak ettiği konulardan birisi ise takımların hangi 11 ile sahaya çıkacağı.

Bu yazımızda Galatasaray - Fenerbahçe derbisindeki muhtemel 11'leri sizlere hazırladık.


Maç hangi kanalda, saat kaçta, hangi gün, hangi stadyumda?


Galatasaray - Fenerbahçe maçı Galatasaray'ın ev sahipliğinde Ali Samiyen'de oynanacak. 27 Eylül Pazar günü oynanacak olan maç saat 19.00'da beIN SPORTS 1'de yayınlanacak.


Dev derbiyi hangi hakem yönetecek?


Galatasaray - Fenerbahçe derbisini yönetecek olan hakem ise FIFA kokartına sahip Ali Palabıyık olacak. VAR'da ise Alper Ulusoy görev alacacak.


Derbi iddaa oranları belli oldu, Favori Galatasaray!


Süper Lig'te 3. sırada bulunan ev sahibi Galatasaray için 1.80 oran verilirken ligde 9. sırada olan misafir takım Fenerbahçe için 3.00 oran verildi.



İşte Derbide Muhtemel 11'ler:


Galatasaray'da Muslera , Emre Akbaba ve Saracchi'nin sakatlıklarından dolayı derbide oynanması beklenmiyor.

Fenerbahçe'de ise eksik bulunmuyor.


Galatasaray Muhtemel 11 : Fatih Öztürk, Omar Elabdellaoui, Luyindama , Marcao, Linnes, Taylan Antalyalı, Belhanda, Arda Turan, Emre Kılınç, Feghouli, Falcao.


Fenerbahçe Muhtemel 11 : Altay Bayındır, Gökhan Gönül, Tisserand, Zanka, Caner Erkin, Luiz Gustavo, Ozan Tufan, Sosa, Thiam, Valencia, Samatta.


Maç Öncesi OPTA İstatistikleri


Galatasaray'ın Süper Lig tarihinde en fazla mağlup olduğu (50) ve gol yediği (158) rakibi Fenerbahçe.


Fenerbahçe'yi konuk ettiği son beş Süper Lig maçını kazanamayan (4B 1M) ve bu karşılaşmaların dördünde gol atamayan Galatasaray, iç sahada rakibini en son 2014/15 sezonunda yenebildi (2-1).


Galatasaray ile oynadığı son 11 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Fenerbahçe (3G 7B), tek yenilgisini son karşılaşmada aldı (1-3).


Galatasaray ile Fenerbahçe arasında 2014/15 sezonundan bu yana oynanan 12 Süper Lig maçının dokuzunda ilk yarılar berabere bitti ve taraflar sadece beş gol atabildi (Galatasaray 2-3 Fenerbahçe).


2020/21 Süper Lig sezonunun ilk iki haftasında en fazla isabetli şut çeken (18), net gol pozisyonuna giren (12) ve gol beklentisi yakalayan (6.74 xG) takım Galatasaray.


Sezonun ilk iki haftasında rakiplerine en az şut imkanı veren takım Fenerbahçe (9).


Galatasaray forveti Radamel Falcao, kariyeri boyunca Fenerbahçe'ye karşı sahaya çıktığı dört maçta (ikişer Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi ön eleme) dört gole doğrudan katkı sağladı (3 gol & 1 asist).


Ryan Donk'un Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı rakibi Fenerbahçe (3).


Şu an Fenerbahçe kadrosunda yer alan hiçbir oyuncu Süper Lig'de sarı-lacivert formayla Galatasaray'a gol atamadı.


Fatih Terim, Erol Bulut'un çalıştırdığı takımları (Yeni Malatyaspor x2 ve Alanyaspor) konuk ettiği üç Süper Lig maçını da gol yemeden kazandı.



Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim


Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut


Yazımız hakkında istek, dilek, şikayet ve önerilerinizi sayfamızın İletişim bölümünden bizlere ulaştırabilirsiniz.

Mutlak Blog, MutlakBlog

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Okumanız İçin Önerdiğimiz Yazımız

Oturduğunuz Yerden Ek Gelir Elde Edin !