Counter-Strike: Global Offensive Hızlı Rank Atlama Taktikleri - [Güncel - 2020]



Bu yazımızda Dünya çapında epeyce yaygın bir oyun olan Counter Strike : Global Offensive yani csgo oyununda nasıl daha hızlı bir şekilde rank atlarız onu anlatacağım.

Rakınız çok düşük olabilir veya yüksektir ancak aynı rankta takılı kalmış olabilirsiniz. Bu sorunları aşmak aslında 4-5 nokta atışı ufak tefek değişiklerle mümkün. Öncelikle oyununuzun çözünürlük ayarlarını değiştirin 4:3'e alın. Bir süre böyle oynayınca alışacaksınız ve kafalar daha büyük görükecektir. Böylece sizin isabet oranınız ve kafadan vurma isabet oranınız artacaktır.

Csgo'da rank atlamak için rekabetçi maçı kazanmak sizin için yeterli gibi duruyor olabilir ancak yüksek ranklara çıktığınız zaman isabet oranınız, edo sayınız, beraber oynadığınız oyuncuları rankları oldukça önemlidir.


Sizin yapmanız gerekenler ise şunlardan ibaret :

-Asla ısınmadan rekabetçi maçı girmeyiniz. Aim kasma maplerinde 200-500 arası Bot vurduktan sonra giriniz.

-Rekabetçi girerken rastgele tek başınıza başlamayın, kendi dilinizde ve rankınıza uygun bir lobi bulunuz ve 5 kişi başlayınız. Böylece oyun içi size verilen infolar sayesinde en az 2-3 kill fazla alırsınız.

- Sizin rankınızın altında bulunan kişilerle girmeyiniz çünkü kazansanız bile rank atlamanız oldukça zordur.

-Haritada koşmak yerine Shift tuşu ile yavaş hareket edip ses kasmanız da sizin için çok faydalı olacaktır. Çünkü sizin koştuğunuzu duyan bir kişi aimini oraya koyar ve sizin çıkmanızı bekler, siz de koştuğunuz için silah isabetiniz oldukça düşecektir ve av olacaksınızdır.

- Asla kullanamadığınız silahlari almayın. Örneğin: Awp'yi iyi kullanamıyorsanız bu silahta inatlaşmak yerine başka bir silah alabilirsiniz.

- Eco yapılması gereken rauntlarda silah çekmeyiniz çünkü takımda tek siz çekerseniz diğer el silahsız siz olursunuz ve takımın dengesi bozulur.

- Silahlar kadar bombalar da oldukça önemlidir. Özellikle bir yere girerken flashı doğru kullanmanız sizin için basit +1 kill demektir.

- Eğer bomba kullanmayı, smoke kullanmayı bilmiyorsaniz YouTube'de bununla ilgili binlerde videoyu izleyebilirsiniz.

- Her oyuna aynı arkadaşlarınızla giriyorsanız beraber taktikler geliştirin ve bunları uygulayın. Güzel bir takım oyunu karşısında çoğu takım çaresiz kalacaktır.

Bu taktiklerle ilgili kafanızda hala soru işaretleri bulunuyorsa bize ulaşabilirsiniz.

Instagram : @mutlakblog

E-posta : mutlakblog@gmail.com

Csgo ranks,csgo rank sistemi,csgo rankları,csgo rank isimleri,csgo rank boost,csgo rank sistemi 2020,csgo rank nasıl atlanır,csgo rank hilesi,cs go rank atlama,cs go rank sıralaması,csgo rank atlamıyor,cs go rank atlama sistemi,csgo rank adları,cs go rank atlama sistemi 2020,cs go rank atlama taktikleri,csgo rank atlatan mapler ve daha birçok soru csgo oyuncularının kafasını kurcalıyor. Bu yazımızda hepsini cevaplandırdık. Eğer eksik bir şey olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Okumanız İçin Önerdiğimiz Yazımız

Oturduğunuz Yerden Ek Gelir Elde Edin !