Vakit Geçirmek İçin Oynayabileceğiniz 4 Mobil Oyun - [İnternetsiz - İnternetli]


En güzel mobil oyunlar, Vakit geçirmek için oyun, İnternetsiz oyunlar, Online mobil oyunlar, Mobil oyunlar gibi birçok başlık bu yazımızda.
Bu yazımızda sizlere telefon üzerinden oynayabileceğiniz 4 mobil oyunu tanıtacağız. Oyunlar internetli ve internetsiz olarak ikiye ayrılıyor. İlk olarak sizlere internetli yani online oyunlardan bahsedelim.

1- Online Soccer Manager [Futbol-Menejerlik Oyunu] - Online

OSM bir menejerlik oyunudur. Bir takım seçiyorsunuz ve takımın doktor, avukat, kadro dağılımı, numara dağılımı, diziliş, transfer, antrenman, antrenman kampları vs. her türlü işiyle siz uğraşıyorsunuz. Rakipleriniz de sizin gibi gerçek insanlar oluyor. Hergün 1 maç yapıyorsunuz ve ligi bitirip puan kazanıyorsunuz. Puanlar takımınıza ve ligteki sıralamanıza göre değişiyor. Örneğin hedefi 5. lik olan bir takımı aldınız ve 1. bitirdiniz veya hedefi 2. olan bir takımı aldınız 1. bitirdiniz. Tabii ki hedefi 5 olan takımı yönettiğinizde daha çok puan alırsınız.

Oyunun indilme sayısı : 10.000.000+
Oyunun boyutu : 25MB


Eğer futbol ile ilgileniyorsanız bu oyun tam size göre. Aynı anda en fazla 4 takım yönetebiliyorsunuz. Oyunu mobilden veya bilgisayardan oynayabilirsiniz. Tüm sürümlerde mevcuttur. Oyunu hemen indirmek için Buraya tıklayınız.

2- Clash of Clans [Strateji - Savaş Oyun] - Online

CoC bir savaş oyunudur diyebiliriz. Köy geliştirip, asker eğitip diğer köylere saldırıp ganimet topluyorsunuz ve aynı şekilde size saldıranlara karşı da savunma yapıyorsunuz. Başlarda oyun size cazip gelmeyebilir ancak bir klana girdikten sonra ve klan savaşları, klan oyunları başladıktan sonra oyun sizler için çok eğlenceli oluyor. Eskiden sadece tek bir köy yönetiyordunuz. Artık 2 köy birden yönetiyorsunuz ve oyunu oynama süreniz de böylece artıyor. Eğer zaman geçirmek istiyorsanız bu oyun tam size göre.. Oyunu sadece mobil cihazlarda oynanabilmektedir. Bilgisayardan oynamak için BlueStacks [Android Emulator] uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Bu uygulama hakkında detaylı bilgiyi ise BURAYA tıklayarak ulaşabilirsiniz. 


Oyunun boyutu : 147 Mb
Oyunun indirilme sayısı : 500.000.000+ (500Mn)


3- Traffic Rider [Motor Similatör Oyunu] - Offline (İnternetsiz oynanabilir)

Bu oyun similatör kategorisinde yer alıyor. Oyunda motor sürüyorsunuz, motor satın alıp modifiye edebiliyorsunuz ve oynadıkça yeni motorlar açılıyor. Eğer vaktiniz bol ve canınız sıkılıyorsa bu oyunla güzel vakit geçirebilirsiniz.


Oyunun boyutu : Cihaza göre değişir.
Oyunun indirilme sayısı : 100.000.000+ (100Mn)


4- Hungry Shark Evolution [ Köpek Balığı Similator Oyunu] - Offline (İnternetsiz)

Hungry Shark Evolution oyununda siz bir köpekbalığı oluyorsunuz ve sizden küçük balıkları yiyerek gittikçe büyüyorsunuz. Sahilde gezen veya balık tutan insanlar, martılar, gemideki turistler gibi birçok yeminiz var. Bunları yedikten sonra skor yapıyorsunuz Coin (Altın) kazanarak daha da güçlü bir köpek balığı satın alarak ona dönüşüyorsunuz. Oyunun grafikleri oldukça güzel eğer zamanınızı harcamak istiyorsanız bu oyunla vakit geçirebilirsiniz. 


Oyunun indirilme sayısı : 100.000.000+ (100Mn)
Oyunun boyutu : Cihaza göre değişir.


Bu yazımızdaki tüm oyunlar Google Play Store verilerinden yararlanılarak hazırlanmıştır. En çok oynanan ve en çok vakit geçirilen oyunlardan seçilmiştir. Eğer sizin kullandığınız cihaz IOS ise AppStore'de bu oyunları bulabilirsiniz. Yazımızdaki linkler Google Play linkleridir. Ancak oyun ismini aratarak çoğu platformlarda bu oyunları bulabilirsiniz.

Eğer bu yazımız hakkında sormak istediğiniz soru-öneri-şikayet olursa bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Instagram : @mutlakblog

E-posta : mutlakblog@gmail.com

etiketler : 

Bu yazımızda sizlerle birlikte vakit geçirmek için hobiler,vakit geçirmek için oyunlar pc,vakit geçirmek için,bilgisayarda vakit geçirmek için siteler,vakit geçirmek için uygulamalar,vakit geçirmek için filmler,vakit geçirmek için izlenecek filmler,güzel vakit geçirmek için filmler,eğlenceli vakit geçirmek için filmler,ramazanda vakit geçirmek için filmler,vakit geçirmek için yapılabilecekler,evde vakit geçirmek için uğraşlar,telefonda vakit geçirmek için oyunlar,telefonda vakit geçirmek için uygulamalar gibi başlıkları inceledik eğer bu başlıklardan eksik olduğunu düşündüğünüz varsa bizlere kolayca ulaşabilirizsiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar

Okumanız İçin Önerdiğimiz Yazımız

Oturduğunuz Yerden Ek Gelir Elde Edin !