Instagram'dan Video İndirme - Programsız



Instagram çoğumuz kullandığı ve en popüler sosyal ağlardan birisi. Dünyada hergün milyonlarca kişi kullanıyor ve yüzbinlerce video, fotoğraf, hikaye paylaşımları yapılıyor. Bazen paylaşımlar hoşumuza gidiyor ve bunları telefonumuza indirmek veya kaydetmek istiyoruz. Fotoğrafları kaydetmek oldukça kolay, ekran fotoğrafı alarak istediğimiz kısmı kırpıyoruz ancak gördüğümüz videoları indirmek daha da uzun bir uğraş gerektiriyor değil mi?

Aslında öyle değil. Instagram'da gördüğümüz bir videoyu programsız ister telefon ister bilgisayar üzerinden nasıl indirebileceğimizi sizlere fotoğraflar üzerinden anlatacağım.

İlk olarak indirmek istediğimiz videoyu buluyoruz ve bu gönderinin sağ üst tarafındaki üst üste duran 3 noktaya tıklıyoruz.


Daha sonra karşımıza aşağıdaki bir ekran çıkıyor ve bu kısımdan 'Bağlantıyı kopyala' seçeneğine tıklıyoruz.
Kopyaladıktan sonra Buraya tıklayarak indirme sitesine gideceğiz. [Mobil-Bilgisayar uyumlu site]


İndirme sitesine girdiğinizde ise eğer telefondan giriyorsak link girme kısmına basılı tutup yapıştıra basıyoruz ve indir butonuna tıklıyoruz. Eğer bilgisayar kullanıyorsanız linki yapıştırıp (Ctrl+V) indir butonuna basıyoruz. Video aranıyor ve bulunuyor MP4 indir butonu çıkıyor , bu butona basıyorsunuz ve reklam açılabilir onu kapatın.

Aşağıdaki gibi video sayfasına gelene kadar MP4 indir butonuna basın ve reklamları kapatın.


     

Son olarak indir butonuna bastıktan sonra video indirilmeye başlayacaktır. İndirilme süresince tarayıcınızı kapatmayın. (Chrome kullanmanızı tavsiye ederiz) İndirilme işlemi tamamlandıktan sonra video galerinize otomatik olarak gelecektir. Böylece hiçbir program yüklemeden Instagram'dan video indirmiş olduk.

Eğer yazımızı okuduktan sonra hala yapamadıysanız veya herhangi bir sorununuz varsa bize ulaşabilirsiniz

Instagram : @mutlakblog

E-posta : mutlakblog@gmail.com

içerik:

Instagram'dan video indirmek , instagram, instagram video,instagram video indir iphone,instagram video indirme pcinstagram video indirme ios,instagram video indir mp3,instagram video indir ios,instagram video indirme mp4,instagram video indir ücretsiz,instagram video indir,programsız,instagram video indir apple,instagram video indirme android,instagram video indirme apple,instagram video indirme app store,instagram için video indir,instagram için video indirme,iphone ainstagram video indirme,instagram video indir bedava,  gibi aramalar Google'de sıklıkla yapılıyor. Bu soruların cevaplarını sadece tek bir yazımızda paylaştık. Eğer eksik olduğunu düşündüğünüz kısımlar varsa bizlerle iletişim kurabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Okumanız İçin Önerdiğimiz Yazımız

Oturduğunuz Yerden Ek Gelir Elde Edin !