Sınava Hazırlıkta Çözemediğin Soruları 7/24 Çözdür! (20TL Hediye)

 Evde kaldığımız korona günlerinde yüz yüze eğitim devam etmese de sınavlar yapılmaya devam ediyor. Bu sınavlara hazırlanan birçok öğrenci evde kendi imkanlarıyla çalışıyor. YKS, KPSS, LGS gibi sınavlar için öğrenciler aylar hatta yıllarca ders çalışıyor. Tabii ki sınava hazırlıkta olmazsa olmaz soru çözümü de bu çalışmanın içerisinde.

Kunduz'la sınava hazırlan, çözemediğin sorulara anında cevap al! Sana özel FURSAG160T koduyla Kunduz'u indirimli kullanmaya başlayabilirsin! https://getkunduz.app.link/r1FnjPwd93 < TIKLA
-
Kunduz 20TL İndirim Kodu: FURSAG160T

Ancak evde çalışan öğrenciler, çözemediği soruları çözdürecek bir hoca bulamadığı için veya hocaların geç cevap vermesinden dolayı çözemediği soruları çözdürmüyor ve boş bırakıp geçiyor. Bu da onları sınava hazırlık sürecinde diğer rakiplerinden bir adım geriye atıyor. Çünkü soru çözmek aslında kendini test etmektir yani ne bilip ne bilmediğini öğrenmektir. Bunun sonucunda da bilmediklerini tekrar öğrenmek ve eksiklerini tamamlamaktır. Ancak öğrenciler çoğu zaman sorularını çözebilecek kişiler bulamadığı için bu onlara işkence gibi gelir ve soruları boş bırakıp geçerler.

Bu yanlışın önüne geçilmek için Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri tarafından geliştirilen bir uygulama bulunmakta. Uygulamaya kayıt oluyorsunuz ve çözemediğiniz sorunun fotoğrafını çekip uygulamaya yüklüyorsunuz. Bu soruyu ortalama 15-20 dakika arasında bir üniversite öğrencisi veya öğretmen çözüp size güzelce anlatım yapıyor ve gönderiyor. Eğer anlamazsanız ek sorular sorma imkanınız da var. Yani çözemediğiniz sorularınız için artık zaman kaybetmeyin. Sorunuzun fotoğrafını çekip uygulamaya yükleyin ve ders çalışmaya devam edin. Sorunuzu biri çözdüğünde bildirim alın ve çözümünü öğrenin!


Kunduz'da görselde göründüğü gibi sistemde 25 binden fazla soru çözmek için görevli eğitmenler bulunuyor. Yani 7/24 sorularınızı çözdürebilirsiniz. Ancak bu uygulama için aylık belirli bir ücret ödemeniz gerekiyor. 
Eğer bir ay sınırsız soru sormak istiyorsanız bu paket şuan 79.99TL ancak sizlere vereceğimiz indirim koduyla 20TL daha ucuza almış olacaksınız yani 59.99TL bir ödeme ile artık çözemediğiniz soruları anında çözdürüp sizler de rakiplerinizin önüne geçebileceksiniz.

Kunduz'la sınava hazırlan, çözemediğin sorulara anında cevap al! Bana özel FURSAG160T koduyla Kunduz'u indirimli kullanmaya başlayabilirsin! https://getkunduz.app.link/r1FnjPwd93 < TIKLA
-
Kunduz 20TL İndirim Kodu: FURSAG160T

UYARI:
İndirimden her ay yararlanmak için kullandığınız Kunduz hesabının aylık süresi dolunca hesabı kapatıp, yukarıda bulunan kampanyalı linkten tekrar bir hesap oluşturmanız gerekiyor. Eski hesapta üyelik yenilerseniz malesef 20Tl fazla ödemiş olursunuz.

PAKET FİYATLARI : (12.09.2020 tarihli fiyatlardır. Sizin aldığınız tarihte değişiklik gösterebilir. Ancak indirim kodumuz süresiz bir şekilde devam etmekte yani her zaman kullanabilirsiniz.)


Güncel paket fiyatları için Kunduz'un resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz. Her ay yeni hesap açıp 20TL indirim kuponu kullanırsanız toplam 3 ay satın alacaksınız diye hesaplarsak ve fiyatı 60TL olarak düşünürsek 3 ay kullanmak yerine 4 ay kullanırsınız hem de aynı fiyata :

60x3 = 180 (İndirim kodu ile satın alırsanız.)

80x3 = 240 ( İndirim kodu kullanmadan alırsanız.)

3 ayda toplam 60TL kar edersiniz.

Kunduz hakkında Sık Sorulan Sorular için buraya tıklayıp daha fazla bilgi alabilirsiniz.

Ayrıca Kunduz'u satın almadan önce 3 sorunuzu ücretsiz bir şekilde çözdürerek deneyebilirsiniz.

-Yazımız hakkında istek, dilek , şikayet ve sorularınızı iletişim bölümünden bize iletebilirsiniz.-

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Okumanız İçin Önerdiğimiz Yazımız

Oturduğunuz Yerden Ek Gelir Elde Edin !