En Güncel Dizileri ve Filmleri Ücretsiz İzle - (Ücretsiz Netflix)



İnternetten nasıl dizi izlenir, Netflix dizileri ücretsiz izle, ücretsiz netflix, netflix izle, yabancı dizi ve birçok içeriği bu yazımızda bulabilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere telefon veya bilgisayarınız ile Netflix olmadan ücretsiz bir şekilde Netflix ve diğer ücretli platformlardaki dizileri, filmleri vb birçok içeriği nasıl izleyeceğinizi anlatacağım. 

       

Yukarıdaki görselde göründüğü gibi birçok ücretli içerik platformları bu uygulamada ücretsiz. Dizi-Belgesel-Film ve daha fazla içerik için deneyebilirsiniz.

Tanıtacağım uygulamayı Buraya tıklayarak mobil cihazınıza indirebilirsiniz. 

Veya Buraya tıklayarak Web sitelerine gidebilirsiniz (Bilgisayar ile kullanmak isterseniz bu linke girin.)

Örnek görüntüler :

         

Bazı Google Play Yorumları : 

yorum-1

Arkadaşlar uygulama 10 numara 5 yıldız. Ben önceden Web sayfasından izliyordum, daha sonra uygulaması da olduğunu öğrendim ve yükledim. Bu zamana kadar izlemek isteyipte bulamadığım dizi olmadı. Bazı arkadaşlar reklam var diye laf ediyor: Adamlar o kadar uygulama yapmış, üstelik ücretsiz yani sizden karşılığında hiçbir şey istemiyorlar, yani onlarda emeklerinin karşılıklarını bir şekilde almak zorundalar. Bizlerde bi zahmet dizimizi açtığımız zaman 5 saniyelik reklamı izleyelim, tıklayalım.

yorum-2

Ücretsiz olarak hayatınızda bence ve benim bildiğim en iyi dizi sitesi ve uygulamasıdır ama bazı noktalarda bence dizibox daha iyi: D Reklamlar olmasa süper ama haklarını yemeyelim sonuçta burdan gelir ediniyorlar elinize sağlık daha iyi bir şekilde çalışmanızı bekliyoruz reklamları daha iyi şekilde görürsek daha iyi olur kenarlarda vs iyi çalışmalar..
----------

Bu ve bunun gibi birçok olumlu yorum mevcut. Ancak olumlu yorum olduğu kadar olumsuz yorum da mevcut. Çoğu kişi bazı içeriklerin sonradan paralı olmasına ve reklamlara sitem etmiş vaziyette. Sizler de bu uygulamayı deneyip yorumlarınızı Google Play Store üzerinden yazabilirsiniz. 

NOT:
(Bu uygulama ile herhangi bir alakamız yoktur. Sadece tanıtım amaçlı bu yazıyı yazıyorum. Tabii ki imkanınız varsa orijinal Netflix ve orijinal platformları tercih etmelisiniz. Bir süre sonra bu uygulamanın ortadan kalkacağını düşünüyorum telif hakları vs. yüzünden. Şimdilik aktif izleyebilirsiniz.)

Bu yazı hakkında herhangi bir dilek veya şikayetiniz olursa bize ulaşabilirsiniz.

Instagram : @mutlakblog / E-posta : mutlakblog@gmail.com

etiketler:

Korona virüsla birlikte intertte aratılan içerikler arasında Netflix içerikleri oldukça önemli bir yere sahip. Bizler de aşağıda gördüğünüz arama sonuçlarına uygun yazımızı sizlerle paylaştık. İyi okumalar..
netflix dizileri,netflix fiyat,netflix üyelik,netflix dizi önerileri,netflix film önerileri,netflix roulette,netflix filmleri,netflix apk,netflix aylık,netflix aksiyon filmleri,netflix abonelik,netflix aşk filmleri,netflix aylık ne kadar,netflix aşk dizileri,netflix belgesel,netflix bedava,netflix bilim kurgu dizileri,netflix bilim kurgu filmleri,netflix belgesel önerileri,netflix bedava izleme.


Yorum Gönder

0 Yorumlar

Okumanız İçin Önerdiğimiz Yazımız

Oturduğunuz Yerden Ek Gelir Elde Edin !