Telefona Ücretsiz Müzik Nasıl İndirilir? - MYT MP3


Bu yazımızda sizlere telefona ücretsiz bir şekilde müzik nasıl indirilir onu anlatacağız. Müzik indir, myt, mobil müzik indir, ücretsiz müzik indir, mp3 indir..

Bildiğimiz gibi eskiden müzik dinlemek için kaset, mp3 çalar, mp4 oynatıcı, radyo vb. araçlar kullanılırdı. Günümüzde ise artık herkesin cep telefonu var. Tüm işlerimizi küçük bir cep telefonu ile halledebiliyoruz. Bunlardan birisi de müzik dinlemek Yolculuk sırasında, uyurken, kitap okurken, ders çalışırken, çalışırken ve günlük işlerimizi hallederken müzik dinliyoruz. Bazılarımız Spotify, YouTube Music, Deezer gibi uygulamaları kullanıyor ama çevrimdışı yani internetsiz dinlemek istedikleri zaman uygulamadan ücretli üyelik satın almaları gerekiyor. Bu yazımızda sizlere hiç bu yollara girmeden ücretsiz bir şekilde telefonunuzdan şarkı indirip dinlemeyi anlatacağız.

Google Play Store üzerinden indireceğimiz bir uygulama ile bunu yapacağız. Uygulamayı indirmek için Buraya tıklayınız. 


Yüklenme sayısı : 5.000.000+
Uygulama Boyutu : 7.3Mb

Uygulama üzerinden aradığınız tüm şarkıları ister online dinleyin, ister indirin ve internetsiz dinleyin. Uygula üzerinden popüler olan , Türkiye'de en çok dinlenen , Dünya'da en çok dinlenen şarkıları görüp sizler de dinleyebilirsiniz.

Uygulamadan örnek görüntüler :


Eğer bu yazımız hakkında herhangi bir sorunuz olursa bize ulaşabilirsiniz.

Instagram : @mutlakblog

E-posta : mutlakblog@gmail.com
Şarkı severlerin Google üzerinden arattığı popüler şeyleri tek bir yazıda sizlere aktardık. Yapılan aramalar:
Ücretsiz müzik indir, mp3 indir , telefona müzik indir, şarkı indir,spotify , youtube music
mp3 indirdur,mp3 indirme programı,mp3 indir ücretsiz,mp3 indir pro,mp3 indirelim,mp3 indirme sitesi,mp3 indir youtube,mp3 indir bedava,mp3 indir 2020,mp3 indir şarkı,mp3 indir mobil,mp3 indir yükle,mp3 indir apk,mp3 indir arabesk,mp3 indir ahmet kaya,mp3 indir android ve benzeri..







Yorum Gönder

0 Yorumlar

Okumanız İçin Önerdiğimiz Yazımız

Oturduğunuz Yerden Ek Gelir Elde Edin !