Kurban Bayramı Sokağa Çıkma Yasağı Var mı? 2020 Kurban Bayramı


Kurban bayramı, kurban bayramı ne zaman, kurban bayramı sokağa çıkma yasağı olacak mı?, kurban bayramı hangi gün, bayram namazı saat kaçta, bayram kaç gün, kurban bayramı tatil mi?gibi birçok soru şuan Google'da aramalarda en üstlerde ve büyük bir kesim tarafından merak ediliyor ve aratılıyor. Tek bir yazı ile yukarıdaki tüm soruları cevaplayacağız. Okumaya devam edin..

Kurban Bayramı ne zaman?


Arefe günü 30 Temmuz Perşembe günü.

Kurban bayramı başlangıcı 31 Temmuz Cuma günü. - 2020 (Türkiye)

Kurban bayramı bitiş tarihi 3 Ağustos Pazartesi günü - 2020 (Türkiye)

Kurban Bayramı kaç gün?


Kurban bayramı arefe günü hariç toplam 4 gündür. 31 Temmuz Cuma günü başlayacak ve 3 Ağustos bayramın son günü.

Kurban Bayramı sokağa çıkma yasağı var mı?


Şimdilik herhangi bir sokağa çıkma yasağı bulunmuyor. Ancak ilerleyen günlerde Bilim Kurulu bu konu hakkında görüşlerini bildirecek ve karar halk ile paylaşılacaktır. Bunda bayramdan önceki günlerin vaka sayıları ve artış hızı dikkate alınacaktır. Bayramda önlemler uygulamalar vs. nasıl olacak tüm detaylar bayramdan önce halk ile paylaşılacaktır.



Bayram namazı kılınacak mı?


Bayram namazının kılınıp kılınmayacağı şuan için belli değil. İlerleyen günlerdeki korona virüs vaka sayısı ve artış hızının gösterdiği tablo bize bu konu hakkında yorum yapma olanağı sunacaktır. Ayrıca bilim kurulu, sağlık bakanlığı ve cumhurbaşkanlığının bu konu hakkındaki açıklamaları ilerleyen günlerde netlik kazanacaktır. Kurban Bayram'ından önceki 3-4 gün veya bir hafta içerisinde tüm gerekli önlem-yasak-kurallar devlet tarafından açıklanacağına dair beklentiler sürüyor.


Bayram namazı saat kaçta? 2020


İstanbul'da bayram namazı saat 6.13'te kılınacak.

Başkent Ankara'da bayram namazı saat 6.00'da kılınacak.

İzmir'de bayram namazı saat 6.26'da kılınacak.

Konya'da 6.06'da kılınırken Gaziantep'te ise saat 5:48'de bayram namazı kılınacaktır.

Diğer şehirler için buraya tıklayınız.. (Diyanet İşleri Başkanlığı)


Şimdiden tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlarız. Hayırlı bayramlar..

-
İletişim için:
-
Instragram: @mutlakblog

E-posta : mutlakblog@gmail.com
-
-

etiketler:

kurbanbayramı, kurban bayramı, haber, virüs, korona, covid-19, sağlık bakanlığı, mutlak blog, mutlakblog, son dakika, kurban bayramı ne zaman, bayram namazı saat kaçta, kurban bayramı kaç gün, sokağa çıkma yasağı, korona haber,kurban bayramı ne zaman,kurban bayramı 2020,kurban bayramı hangi gün,kurban bayramı'nda yasak varmı,kurban bayramı hangi tarihte,kurban bayramı tarihi,kurban bayramı 2020 ne zaman,kurban bayramı hangi ayda,kurban bayramı kaç gün,kurban bayramı tatili,kurban bayramı ayın kaçında,kurban bayramı arefe,kurban bayramı arefesi,kurban bayramı arefe günü,kurban bayramı ayın kaçı,kurban bayramı arefe ne zaman,kurban bayramı arefe günü tatil mi,kurbanbayramı ağustosun kaçında,kurban bayramı başlangıcı,kurban bayramı bu sene ne zaman,kurban bayramı ne zaman 2020,kurban bayramı bu sene ayın kaçında,kurban bayramı başlangıç tarihi,kurban bayramı bu yıl ne zaman,kurban bayramı bayramı,kurban b bayramı 2019,kurban bayramı b büyük mü yazılır,kurban bayramı b,kurban bayramı caps,kurban bayramı kaç gün tatil,kurban bayramı covid 19,kurban bayramı kaç gün kaldı,kurban bayramı cuma gününe denk gelirse,kurban bayramı kaçında,kurban bayramı çıkma yasağı,kurban bayramı çıkma yasağı var mı,kurban bayramı çocuğa nasıl anlatılmalı,kurban bayramı çıkışı,kurban bayramı diyanet,kurban bayramı da yasak var mı? gibi sorular internette en çok aratılanlar arasında. Bayram gittikçe yaklaşıyor ve bu sorular hergün yüzbinlerce kişi tarafından aratılmaya devam ediyor.

Bizler de bu yazımızda tüm detaylardan bahsettik.

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Okumanız İçin Önerdiğimiz Yazımız

Oturduğunuz Yerden Ek Gelir Elde Edin !