Ücretsiz Online Kitap Oku! [Telefon-Tablet-Bilgisayar]


Bu yazımızdaki sizlere internet üzerinden online bir şekilde hiçbir ücret ödemeden nasıl kitap okuyabilirsiniz onu anlatacağım. Kitap okuma işlemini telefon-tablet-leptop-bilgisayar gibi elektronik cihazların çoğundan yapabilirsiniz. Kitabı cihazınıza indirmek için size 10-50mb arası internet gerekiyor. Kitap başına ortalama bu civarda bir internet gerekiyor. Tabii ki okumak istediğiniz kitabın kelime ve sayfa sayısına göre değişiklik gösterecektir. Kitabı indirdikten sonra dilediğiniz her yerde internetsiz bir şekilde kitabı okuyabilirsiniz.

Peki bu kitaplara nasıl ulaşacağız? En basit olan kısıma gelelim. Eğer cihazınız Android ise yani Apple marka telefon kullanmıyorsanız aşağıdaki uygulamalardan herhangi birini Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz. İndirdikten sonra okumak istediğiniz kitapları aratın eğer bulamazsanız diğer uygulamayı indirin.

Uygulama 1-  (Android)
Uygulama 2- (Android)
Uygulama 3- (Android) 

Not : Uygulamalarda okumak istediğiniz kitabı bulduktan sonra indirin ve interneti kapatın böylece çıkan reklamlardan kurtulabilirsiniz. Eğer okumak istediğiniz kitap bu 3 uygulamada da yoksa ki bu çok düşük bir ihtimal. Bunu uygulamanın iletişim-istekkitap bölümüne bildirirseniz kitabı kısa sürede uygulamaya ekliyorlar.

Eğer telefon değil de masaüstü bilgisayar veya leptop üzerinden okuyacaksanız öncelikle indirmeniz gereken bir program mevcut.=>(BlueStacks-Android Emulatör)  Bu programı kurduktan sonra açıyorsunuz ve bilgisayarınızın içinde android bir cihaz gibi görüken uygulama görüküyor. Bu uygulama üzerinden Google Play Store'ye girip yukarıdaki linkteki uygulamaları indirip okuyabilirsiniz. 

Uygulamalardan örnek görüntüler:

                          

Eğer bilgisayarınız çok düşük bir sistemse bu uygulamayı indirmenizi tavsiye etmem. Kitabı Google'dan aratarak pdf dosyasına ulaşın ve böyle okuyun. Sizin için daha iyi olacaktır. Kitap Okumayan Kalmasın.Şimdiden iyi okumalar...

Bu yazımızda anlattıklarımız hakkında herhangi bir anlamadığınız kısım veya hatalı gördüğünüz kısım olduğunu düşünüyorsanız bize Instagram veya e-posta üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca öneri-dilek ve şikayetlerinizi de bize yazmaktan çekinmeyiniz. Teşekkürler..

içerikler : 

ücretsiz kitap oku,ücretsiz kitap indirme,ücretsiz kitap al,ücretsiz kitap dinle,ücretsiz kitap indirme siteleri,ücretsiz kitap basımı,ücretsiz kitap okuma siteleri,ücretsiz kitap içerikleri,ücretsiz kitap indir,ücretsiz kitap pdf,ücretsiz kitap arşivi,ücretsiz kitap almak,ücretsiz kitap arşiv programı,ücretsiz kitap app,ücretsiz kitap arşivi tübitak,ücretsiz kitap apk,ücretsiz akademik kitap indirme siteleri,

Bu yazımızda yukarıdaki etiketlere cevaplar aradık eğer eksik bir şeyler olduğunu düşünüyorsanız lütfen bizimle iletişime geçiniz.

İletişim adreslerimiz :

Instagram: @mutlakblog

E-posta : mutlakblog@gmail.com



Yorum Gönder

0 Yorumlar

Okumanız İçin Önerdiğimiz Yazımız

Oturduğunuz Yerden Ek Gelir Elde Edin !