Halı Sahalar ne zaman açılacak? Resmi açıklama geldi!


Tüm dünyayı etkisi altına alan covid-19 yüzünden birçok işletme tedbir ve virüs yayılımının minimum düzeye indirilmesi için kapatılmıştı. Ancak aradan aylar geçti ve hala halı sahalar açılmadı. Bu süreçte kademeli olarak bazı işletmeler açılsa da halı sahalar için herhangi bir açıklama gelmemişti. Bu durum birçok futbolsever için üzücü bir durum oluşturdu. Çoğu işletmeler açıkken halı sahaların açık olmaması birçok kişide merak konusu oldu. Ancak sevindirici haber geç de olsa geldi.


Bu durum gerek futbolseverler gerek halı saha işletmecileri tarafından sevinçle karşılansa da işletmelerde yoğun virüs tedbirleri olacağı hakkında söylentiler hala devam ediyor. Şuan için 4 Ağustos Salı günü açılacağı resmi olarak açıklansa da sahaların tamamen açık kalacağı hakkında kesin bir yargı söylenemiyor. Çünkü virüs süreci başta sağlık ve eğitim bakanlarının da açıkladığı gibi anlık veri ve istatistiklerle yönetiliyor. Yani tedbirler arttıkça ve vaka sayılarında düşüş devam ettikçe kademeli olarak normalleşme sürecine devam edileceği öngörülüyor. 

SON DAKİKA GÜNCELLEME HABERİN EN ALTINDA!

Bizim tahminlerimize göre eğer Kurban Bayramı sonrası vaka sayılarında büyük bir artış olmazsa ve tedbirler tüm vatandaşlar tarafından benimsenirse bayramdan sonraki haftalarda normalleşme süreci gittikçe hız kazanacaktır ve herkesin hasret kaldığı normal yaşam maske kuralı ile devam edecektir. Gerek eğitim gerekse iş hayatının kaldığı yerden devam edeceğini tahmin ediyoruz.



Vatandaşlar ve yetkililer bu virüsten en kısa sürede kurtulmak ve en az kayıpla virüsü yenmek için büyük bir çaba sarf ediyor. Hayatın normale dönmesini isteyen vatandaşların yetkilelerin açıkladığı tedbirlere ve kurallara uymaktan başka çaresi bulunmuyor. Bu yüzden sizleri virüs ile savaşmaya yani tedbirlere uymaya davet ediyoruz. 

GÜNCEL SON DAKİKA HABERİ

Kabine toplantısı sonrası :

Cumhurbaşkanımız Sayın : "Halı saha, yüzme havuzu ve benzeri tesisler, düşük ve orta riskli illerimizde sabah 9 ile akşam 19 arasında faaliyet gösterebileceklerdir."

İllerin risk oranı kamu ile paylaşılıp her hafta güncellenecektir. Bu risk oranına göre kurallar değişiklik gösterebilecek.




Bizlere ulaşmak için:

Instagram : @mutlakblog

E-posta : mutlakblog@gmail.com


etiketler :

halısahalar ne zaman açılacak, halı sahalar açıldı mı, kurban bayramı, okullar açılacak mı, okullar ne zaman açılacak, halısaha, halısaha tedbirler, futbol, türkiye, haber, covid-19, eğitim, eğlence

Yorum Gönder

0 Yorumlar

Okumanız İçin Önerdiğimiz Yazımız

Oturduğunuz Yerden Ek Gelir Elde Edin !