Google Sürekli Olarak Duruyor Hatası Çözümü [%100 ÇÖZÜM]


Günümüzde pek yaygın olan Android sorunlarından birisi de Google sürekli olarak duruyor ekranıdır. Google'a gelen güncellemeler dolasıyla bu sorun zaman zaman ortaya çıkıyor. Bir Android kullanıcısı olarak aynı sorunu ben de yaşadım ve araştırmalarım üzerine kesin çözümü sizlerle paylaşıyorum.

Özellikle Android (Samsung, Xiaomi..) kullanıcılarının aldığı bu hatanın çözümü oldukça basittir. Aşağıdaki adımları izleyerek kolayca yapabilirsiniz.

3 ADIMDA SORUNU ÇÖZÜN! SADECE 30 SANİYENİZİ ALACAK.

1- İlk olarak telefonumuzun ayarlar kısmına giriyoruz ardından aşağıdaki gibi Uygulamalar kısmına basıyoruz. (Eğer hata çok sık çıkıyor ve işlem yapmanıza izin vermiyorsa çıkan hata ekranından "Uygulama Bilgileri" basınız ve direkt 3. adıma geçiş yapınız.)



2. Uygulamalar'a bastıktan sonra "Google" adındaki uygulamayı buluyoruz. Dikkat edelim Google Play Store, Google Chrome aradığımız uygulama değil, aşağıdaki görsele bakarak aradığımız uygulamayı görebilirsiniz.


3. Google uygulamasına bastıktan sonra açılan pencerede "Devredışı Bırak" butonuna basınız.



4. Sorunumuz çözülmüştür. Aynı sorunu neredeyse tüm Android kullanıcıları yaşadığı için bu yazıyı arkadaşlarınıza gönderebilir onlara da yardımcı olabilirsiniz.

Herhangi bir istek, dilek veya şikayet için mutlakblog@gmail.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.

@mutlakblog Instagram hesabımızı takip etmeyi unutmayınız.


Google sürekli olarak duruyor çözümü


Yorum Gönder

0 Yorumlar

Okumanız İçin Önerdiğimiz Yazımız

Oturduğunuz Yerden Ek Gelir Elde Edin !